واکنش بدن به دُز تقویتی واکسن کرونا همانند دُز دوم است
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا گزارش داد که عوارض جانبی گزارش شده در دریافت کنندگان واکسن تقویتی کووید-۱۹ همانند دُز دوم این واکسن است. به گزارش روز جمعه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، این یافته ها بر اساس گزارش های تهیه شده از حدود ۱۲ هزار و ۶۰۰ دریافت کننده دُز تقویتی واکسن کرونا در برنامه نظارت داوطلبانه ایمنی واکسن مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری است که ...
1400/07/09
چرا برخی افراد در مقابل کروناویروس مقاوم تر هستند؟
پژوهشگران برزیلی در پروژه جدیدی، به بررسی این موضوع پرداختند که چرا برخی از افراد به صورت طبیعی، مقاومت بیشتری در برابر کروناویروس نشان میدهند. به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه سائو پائولو، پژوهشگران برزیلی، نخستین گامها را برای درک اینکه چرا برخی از افراد به طور طبیعی در برابر عفونت ناشی از کروناویروس مقاوم هستند، برداشتهاند. پژوهشگران در این پروژه، ماده ژنتیکی ۸۶ زوج را ارز ...
1400/07/09
نکاتی درباره اهمیت تزریق واکسن کرونا در بیماران قلبی_عروقی
یک متخصص قلب و عروق توضیحاتی درباره تاثیر مثبت تزریق واکسن کرونا به بیماران قلبی _ عروقی و کاهش خطر ابتلا به انواع شدید کرونا در این افراد ارائه کرد. به گزارش ایسنا، دکتر نغمه ضیایی با تاکید بر اهمیت انجام واکسیناسیون کرونا، گفت: در مطالعهای که اخیرا در کشور انجام شده، مشخص شده است که واکسیناسیون کرونا با هر نوع واکسنی توانسته به میزان ۸۸ درصد از ابتلا به کرونای شدید و منجر به بستری در بیمارس ...
1400/07/04
بهار آینده بیماری کووید-۱۹ شبیه سرماخوردگی خواهد شد
متخصص برجسته آکسفورد اعلام کرد: کووید-۱۹ تا بهار سال آینده شبیه سرماخوردگی معمولی خواهد شد زیرا ایمنی افراد در برابر این ویروس با واکسنها و قرار گرفتن در معرض آن تقویت میشود. به نقل از آکسفوردنیوز پروفسور سر جان بل اظهار کرد: انگلیس بدترین شرایط مدیریت بیماری کرونا را تچربه کرد و پشت سر گذاشت اما پس از گذشت زمستان باید همه چیز بهتر شود؛ البته همچنان در معرض ابتلا به این ویروس حتی در افراد وا ...
1400/07/04
مصرف لبنیات پرچرب ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد
بر اساس یک تحقیق تازه، مصرف زیاد لبنیات پر چرب، با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است. بر این اساس مصرف محصولات لبنی پر چرب سلامت قلب را به خطر نمیاندازد.🔹این تحقیق که توسط تیم بینالمللی از متخصصان انجام شده، دیدگاه رایج درباره لزوم پرهیز از مصرف محصولات لبنی پر چرب نظیر ماست، پنیر و شیر، به دلیل بالا بودن میزان چربیهای اشباعشده آنها را به چالش کشیده است.🔹این گروه از محققا ...
1400/07/01