فصل بد آنفولانزا در راه است؛ چگونه برای مقابله با آن آماده شویم؟

فصل بد آنفولانزا در راه است؛ چگونه برای مقابله با آن آماده شویم؟ آنتونی فائوچی: "نیمکره جنوبی فصل آنفولانزای بسیار بدی را پشت سر گذاشته است. این فصل در آنجا زودتر آغاز شد. آنفولانزا همان طور که همه ما در طول سالیان متمادی تجربه کرده‌ایم می‌تواند یک بیماری جدی باشد به خصوص زمانی که فصل بدی داشته باشید". فصل آنفولانزا تقریبا همواره بخشی قابل پیش بینی از هر زمستان بوده است. با این وجود، شیوع کووید -۱۹ وضعیت را کاملا تغییر داده است. فصل آنفولانزای ۲۰۲۰-۲۰۲۱ میل ...
1401/07/10

عوارض کلسترول بالا

عوارض کلسترول بالا کلسترول بیش از حد می‌تواند باعث تشکیل سنگ کیسه صفرا شود. دردی که با معده درد متناوب، تهوع و استفراغ مرتبط است. ما برای سلامت کلی خود به کلسترول نیاز داریم، اما مقدار زیاد آن چیز بدی است. کلسترول بالا می‌تواند باعث مشکلات عمده سلامتی شود و به آن قاتل خاموش می‌گویند، زیرا اغلب هیچ علامت هشدار دهنده‌ای وجود ندارد. در حالی که کلسترول بالا می‌تواند ارثی باشد انتخاب سبک زندگی مانند رژیم غذایی نامناس ...
1401/04/15

آزمایش تیروئید در دوران بارداری

آزمایش تیروئید در دوران بارداری عملکرد غده تیروئید در دوران بارداری به علت تاثیر دو هورمون: گنادوتروپین کوریونی انسانی(hCG) که همان هورمونی است که برای تست بارداری اندازه‌گیری می‌شود و هورمون استروژن(هورمون زنانه) تغییر می کند. منظور از تغییر این است که بایستی در دوران بارداری تست های آزمایشگاهی عملکرد تیروئید به دقت انجام شود و متناسب با هفته بارداری تفسیر گردد. ◀️پرکاری تیروئید(هیپرتیروئیدی) در بارداری ✔️پرکاری تیروئید لزو ...
1401/04/02

۸ عامل افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ

۸ عامل افزایش دهنده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ بر اساس آخرین شواهد، خوردن بیش‌تر غذا‌های گیاهی سرشار از فیبر، عدم مصرف مشروبات الکلی و گوشت قرمز و فعال ماندن ممکن است راه‌های مفیدی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ محسوب شوند اگرچه برخی از عوامل مانند ژنتیک ممکن است خارج از کنترل شما باشند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند سرطان کولورکتال (روده بزرگ) به خصوص در میان جوانان در حال افزایش است. این در حالی است که می‌توانید با تغذیه سالم و ورزش خطر ا ...
1401/03/26

تاثیر توالی غذا بر سطح قند خون

تاثیر توالی غذا بر سطح قند خون حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پس از خوردن کربوهیدرات، افزایش گلوکز یا قند در جریان خون شما رخ می‌دهد. عوامل زیادی تعیین می‌کنند که میزان اوج تا چه اندازه بالا باشد و چه میزان به طول انجامد. «جسی اینچائوسپه» بیوشیمی‌دان و نویسنده کتاب «انقلاب گلوکز» می‌گوید اصلاح رژیم غذایی می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد. به گزارش فرارو به نقل از کانورسیشن، او در توصیه‌های خود در رسانه‌های اصلی و اینستاگرام می‌گوید که خ ...
1401/03/26
رفتن به بالای صفحه