افراد سیگاری احتمالاً در مقابل COVID-19 آسیب پذیرتر هستند زیرا سیگار کشیدن به معنای این است که انگشتان دست (و
احتمالاً سیگار آلوده) با لب در تماس است که احتمال انتقال ویروس از دست به دهان را
افزایش می دهد. افراد سیگاری نیز ممکن است در حال حاضر دچار بیماری ریه یا کاهش ظرفیت
ریه شوند که خطر ابتلا به بیماری جدی را به شدت افزایش می دهد.
محصولات سیگار مانند قلیان ها اغلب شامل
قطعات دهانی و شیلنگ ها می شود، که می تواند انتقال COVID-19 را در محیط های عمومی و اجتماعی تسهیل کند.
شرایطی که نیاز به اکسیژن را افزایش می
دهد یا توانایی بدن در استفاده صحیح از آن را کاهش می دهد، بیماران را در معرض خطر
حاد ریوی مانند ذات الریه قرار می دهد.
منبع: WHO
واحد ایمنی و
بهداشت آزمایشگاه پاتوبیولوژی رازی بابل
تاریخ انتشار: 17:5:9 1399/01/14
موضوعات مرتبط
ایران با «گاردیسان» به جمع تولید کنندگان واکسن چهار ظرفیتی HPV پیوست چرا سطح AFP در فیبروم بزرگ افزایش می یابد؟ آپدیت سال 2025 توصیه شده توسط ACOG ماموریت انجمن سرطان آمریکا: رهایی از سرطانهای مرتبط با HPV سرطان معده، سرطان شایع در مازندران و بابل/ غربالگری تا 47 درصد موجب کاهش مرگ ناشی از سرطان معده می شود آگاهی عمومی از ابتلا به ایدز توصیه انجمن طب مادر و جنین آمریکا برای تشخیص و مدیریت محدودیت رشد جنین (FGR) آزمایش جدید میتواند مردان را از نمونهبرداریهای غیرضروری سرطان پروستات بینیاز کند غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی ایرانیها بیشتر به کدام سرطان مبتلا میشوند یائسگی (Menopause) سندرم تخمدان پلی کیستیک جراحی اسلیو معده چیست؟ واژینوز باکتریال(Bacterial vaginosis) دریافت گواهینامه ISO 15189 توسط آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک رازی بابل