نکاتی که باید در دورهمی ها و مهمانی ها برای مقابله با ویروس کرونا رعایت گردد

در مهمانی ها باید نکات زیر را در مقابله با ویروس کرونا رعایت کرد

 

1- سعی نمایید  مراسم ها و برنامه های دید و باز دید خانوادگی از قبل برنامه ریزی شده را با رعایت اصول اخلاقی و با تاکید بر اپیدمی کرونا کنسل نمایید.

 

2- سعی نمایید به جای مراجعات حضوری جهت گفتگوهای خانوادگی یا همسایگی و یا دوستانه از تلفن یا شبکه های اجتماعی استفاده نمایید.

 

3- در صورت ضرورت جهت حضور در منزل نزدیکان مانند پدر و مادر سعی کنید م.ارد زیر را رعایت کنید.

 

4- از سلامت عمومی اعضای خانواده میزبان و یا افراد میهمان در منزل خودتان مطمئن شوید که حداقل علائم سرماخوردگی  یا آنفولانزا نداشته باشند.

 

5- به صورت کاملا محترمانه و با تاکید بر اهمیت اپیدمی کرونا در مورد رعایت اصول بهداشت فردی توسط اعضای خانواده میزبان و یا مدعو و نیز گندزدایی مکرر محیط خانه مطمئن شوید.

 

6- به صورت کاملا محترمانه و با تاکید بر اپیدمی کرونا از مدعوین بخواهید که بلافاصله بعد از ورود به منزل و قبل تماس محیطی  و  بین فردی و نشستن، دست ها یتان را با آب و صابون بشویید.

 

7- به صورت کاملا محترمانه و با تاکید بر اپیدمی کرونا اگر مهمان هستید بلافاصله بعد از ورود به منزل میزبان و قبل تماس محیطی و نشستن دست هایتان را با آب و صابون بشویید.

 

8- در هر دو شرایط بالا بعد از در آوردن لباس ها و گذاشتن آنها در جایی جداگانه و به دور از تماس با لباس های دیگر ، مجددا دست ها شسته شود.

 

9- در صورت مشاهده عدم رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت پخت و پز توسط میزبان قبل از هر گونه خوردن و آشامیدن با آوردن عذر و بهانه فردی مجلس و یا منزل میزبان را ترک نمایید.

 

10- اگر با میزبان راحت نیستید سعی نمایید از مصرف مواد غذایی خام و نیم پز خودداری نمایید.

 

11- از خوردن مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است ( مانند سالاد و انار دانه دانه شده ) اجتناب نمایید .

 

12-  سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که هنگام آوردن به میز غذا داغ و پر حرارتند و امکان تماس دست  با آن نیست ، میل کنید.

 

13-  سعی نمایید از نان های بسته بندی نشده که احتمال تماس دستی وجود دارد استفاده نکنید.

 

 

دوباره تاکید می گردد حتی الامکان از خوردن مواد غذایی که احتمال تماس دست فرد دیگری بعد از پخته شدن آن وجود دارد اجتناب فرمایید.


منبع: انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران


واحد ایمنی و بهداشت آزمایشگاه رازی بابل



تاریخ انتشار: 18:51:24 1398/12/20
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه